Schade

Wij werken voor leasingmaatschappijen, verzekeraars en garages. Maar ook ú, als partikulier, kan bij ons terecht voor de herstelling van uw auto.

Uw auto, bestelwagen of motor is verzekerd (omnium), of een derde partij is verantwoordelijk voor de schade

Carrosserie Rooselaer werkt niet alleen voor garages en autoverzekeraars, ook particulieren kunnen er terecht.

“Wie schade heeft aan zijn wagen, bestelwagen of motor na een ongeval, komt best even langs, zodat we de schade kunnen bekijken en vastleggen op foto. Daarmee stellen we een schaderapport op. Op basis hiervan handelen wij het volledige schadedossier af met de verzekeringsmaatschappij of makelaar van de klant en de schade-expert.”

Van zodra er een akkoord is, wordt een tijdstip afgesproken voor de reparatie. Indien de schade van dien aard is, dat de eigenaar niet meer mag of kan rijden met de wagen, wordt onmiddellijk voor een gratis vervangwagen gezorgd. En de schade wordt onmiddellijk hersteld.

De eigenaar moet zelf instaan voor de herstelling van zijn auto

Stel: de verzekeraar komt niet tussen in de herstellingen, en/of er is geen derde waarop de schade kan worden verhaald. Ook in dat geval neemt het carrosseriebedrijf de schade op en biedt de eigenaar de mogelijkheid om te kiezen tussen een herstelling met originele onderdelen, imitatie of tweedehands. Op basis hiervan wordt een vrijblijvend prijsbestek opgemaakt.

“Na een eventueel akkoord, maken we een afspraak voor de herstelling. Ook hier wordt een gratis vervangwagen aangeboden voor de duur van de herstelling.”

Ik wil mijn voertuig laten herspuiten

Uiteraard kan een auto ook volledig herspoten worden, als de lak versleten is of verkleurd

Even langsrijden volstaat voor een bestek.