Over ons

Het familiebedrijf werd gestart in 1964 door Roland Rooselaer die voordien al enkele jaren werkzaam was in de autoschade sector. Door vakmanschap en hoge afwerkinggraad is doorheen de jaren een enorm uitgebreid en trouw cliënteel ontstaan. Dit zowel professioneel als particulier. Mede daardoor is het huidige atelier uitgegroeid tot een toonbeeld van modern en efficiënt werken. De huidige oppervlakte van atelier en bijhorende parking bedraagt 885 vierkante meter.

Vermits de kwaliteit van het werk vanaf het begin voor de bedrijfsleiding van primordiaal belang was, werd in 1987 reeds het Eurogarant label behaald. Eurogarant waarborgt de klanten de aanwezigheid van een moderne carrosserie-uitrusting en de benodigde bedrijfsvergunningen, en biedt tevens een waarborg van twee jaar op de uitgevoerde herstelling.

In 2004 werd het bedrijf overgenomen door Jan Rooselaer. In dat jaar werd Carrosserie Rooselaer ook door de schadeherstelgroep “Acoat Selected“ aangenomen als erkend carrosseriebedrijf, waardoor het bedrijf verzekerd werd van een permanente opvolging. Dit betekent dat bedrijfsanalyses en opleiding programma’s een noodzakelijk element vormen voor de verdere uitbreiding van het bedrijf.

Als vervolg op het streven naar kwaliteit werd in 2004 beslist het kwaliteitsmanagementsysteem ISO9001 in te voeren om de bedrijfsprocessen te optimaliseren en continu te verbeteren. Zo kunnen de klanten zich dan in volle vertrouwen tot hun carrosserie wenden, wetende dat de herstellingen en de opvolging ervan correct zal verlopen, volgens de normen beschreven in het kwaliteitshandboek, de procedures, de werkinstructies en volgens hun verwachtingen en de overeengekomen afspraken.

Ondertussen werkt Carrosserie Rooselaer ook voor garages en leasingmaatschappijen, en werd het bedrijf eveneens als aanbevolen hersteller aangenomen door verschillende verzekeringsmaatschappijen.